Hotellets restaurang

Hotellets restaurang

Igår kväll slockande vi som små barn redan vid 7-tiden. Vi skulle bara vila en halvtimme tänkte vi. Men vi vaknade till vid 11, borstade tänderna och somnade om igen.

Men framåt 1-halv 2 vaknade vi igen och kunde inte somna om. Så vi låg och läste våra böcker några timmar. Sen gick jag ut vid halv 6 (medan det fortfarande var kolsvart ute) för att se om det var nån fin soluppgång att fota. Dessvärre gick ju solen upp på andra sidan ön, men lite fint var det ju med gryningsljuset också. Sen väntade vi på att frukosten skulle öppna. Det är nog första gången jag varit vaken och klar så jag fått vänta på frukosten…

 

Gryning vid Khlong Prao Beach

Gryning vid Khlong Prao Beach

070115 21:16  Benoit   
Hummm, I can imagine with Marcela on this beach…. Thanks for the dream !
070116 22:58
Yeah, nich huh? :-)
Romance is in the air…