Fick ta en pensel och borsta rent med

Fick ta en pensel och borsta rent med

Idag tog jag itu med kastlådorna igen.
De var ju ordentligt dammiga och jag har funderat lite på hur jag skulle få ren dem.
Eftersom det var 6-7 grader varmt ute idag, passade jag på att ställa mig på altanen och borsta ur varje litet fack med en avklippt pensel. Åhhhh, vilket dammigt och drygt jobb!

070311 23:53  roggebloggarn   
Men var ska du kasta dom ? det verkar rent korkat att först hålla på å måla tvätta å fixa å sen kasta dom ?

070312 12:26
Haha, de ska inte kastas!
‘En kastlåda är en låda avsedd för förvaring av typsnitt. Den har oftast många fack, där typerna ligger eller står, vanligtvis i bokstavsordning, men även i viss mån efter användningsfrekvensen. Kastlådor förvaras i hurtsar, s.k. regaler.’ susning.nu