Kalle och mopparna

Kalle och mopparna

Idag hyrde vi en varsin moppe och korde langs kusten ner till sodra delen av on. Det ar valdigt mycket hoga berg och djupa dalar och skarpa kurvor. Inte det lattaste nar man dessutom ska kora pa vanster sida. Men vi klarade oss utan storre incidenter. Vi korde nastan sa langt det gick och hamnade pa en jattemysig strand (Bang Bao Beach) dar det var en handfull turister och en liten restaurang som spelade avslappningsmusik eller nat liknande… Det kandes i alla fall som en helt annan varld… verkligen relaxed…
Vi badade, solade, badade och at sen lite mat och friterade bananer till efterratt. Hur gott som helst!
Sen badade vi lite till innan vi korde hemat igen.

Pa vagen hem stannade vi till i fiskebyn Bang Bao som ar byggd pa palar i vattnet. Jattemysigt.

Vacker utsikt vid Kai Bae viewpoint

Vacker utsikt vid Kai Bae viewpoint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalle och moppen

Kalle och moppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag och moppen

Jag och moppen